İftar sofralarımızın vazgeçilmezi çorbalar her çeşitiyle her haliyle ana yemek öncesi bizim sofralarımızın olmazsa olmazı.Şimdi gelelim tarife .
MALZEMELER
4 Su bardağı tavuk suyu
1Yemek kaşığı tepeleme un
1yumurta sarısı 
yarım limon  
yarım çay bardağı tel şehriye 
YAPILIŞI
Öncelikle tenceremize yağımızı koyup üzerine unumuzu hafif kavuruyoruz.Üzerine suyunu koyup ara vermeden karıştırmaya devam ediyoruz.kaynayınca şehriyelerimizi atıp bu arada yumurta sarısını ve limonu güzelce çırpıp  kaynayan çorbamıza azar azar ilave ediyoruz.arzu ederseniz pul biber ve naneylede servis edebilirsiniz.bu tarif dört kişilik bir aile için istediğimiz ölçüde artırıp ,eksiltmek size kalmış.
  +166.jpg)
+163.jpg)
+162.jpg)
+161.jpg)