MALZEMELER:
2 su bardağı arpa şehriye
1 parça tavuk göğüs
2 adet kırmızı biber
kornişon turşu
dereotu
limon
zeytinyağı
YAPILIŞI:
Öncelikle tavuğumuzu haşlayıp küçük parçalara ayırıyoruz. Şehriyeyide haşladıktan sonra kırmızı biberi hafif yağda çevirip bütün malzemeleri karıştırıyoruz.Misafirlerimize çayın yanında ikram edebileğimiz güzel bir aperatif afiyet olsun!!!
3 yorum:
Çok renkli görünüyor ...ellerinize sağlık:)
Çok lezzetli görünüyor.Şehriye birçok yiyceğe yakışıyor.Bu tarifi de beğendim.Teşekkürler..
Çok seviyorum bu salatayı ve çok sık yaparım ama ben tavuk kullanmıyorum..
Denemek lazım:))
Yorum Gönder