Özel Arama

12 Mart 2010 Cuma

Ödülüm

Beni bu ödüle layık gören arkadaşım http://zuzununkurabiyeleri.blogspot.com/
Zuhal'eçok teşekkür ediyorum:)Bu ödülün kurallarıda var onlarada uymam gerekiyor yoksa tüm blogumdaki arkadaşımlarıma vermek istiyorum....
ÖDÜL ŞARTLARI: Sizi ödüllendirene teşekkür edin. Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın. Ödülün logosunu yayınlayın. 7 yaratıcı blogger ödüllendirin. 7 blogun linkini yayınlayın. Ödüllendirdiklerinizi haberdar edin. Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın..
Kendim hakkımda 7 ilginç şey:
*Ayakkabı ve terlik hastasıyım::)
*Küçük şeylerle mutlu olurum..Mutlu olmam için (ailem annem babamında Kısaca tüm sevdiklerimin )mutlu olmasına önem veririm..
* Alışverişe gittiğimde siyah almıyacağım desemde eve gene enaz siyah birşey alıp geri dönüyorum her seferinde..
*Her sabah limonlu ballı sirkeli suyumu ,arkasındanda yeşil çayımı içerim..:)
*Üzüldüğümde kendimi iş yapmaya veririm.. Durmadan ütü yaparım:D
*Eğer Misafir geleceksede ne yapsam derdine düşerim:).En güzel şekilde ağırlamak için pasta defterimi baştan sona hatmederim:D
*Asla unutamadığım kısa birşey paylaşmak istiyorum saçlarım benim için çok önemlidir saçımı boyattığımda saçımın rengini tutduramayıp turuncu olduğunda çıldırcak gibi olmuştum Ertesi günün sabahında gene kuafördeydim:)Sabaha kadar uyuyamadığımda bir gerçekti tabiki:)Daha sonra o bayanı ve salonunu şikayet ettim..O sinirle yerle bir etmek istedim ama olmadı sadece o sinirle ağladım:)
*Bilgisayarı ilk kullanmaya başladığımda kızıma defalarca Delete tuşunun yerini sormuştum..Ve kızım elindeki mp4 O hiddetle yere atıp DElete delete delete demişti asla unutmadım:)Şimdi asla bu tuşun yerini unutmuyorum.. Efsane delete:)Ve ogünden sonra yerinide adınıda unutmadım..
Şimdide gelelim sahiplerine;
Umutluhayat http://umutluhayat.blogspot.com/
Aslında 7 kişiyle sınırlandırıldı yoksa tüm arkadaşlarım bu ödülü ithaf ediyorum:)Sevgiyle kalın....

7 Mart 2010 Pazar

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Başta benim annem olmak üzere tüm bayanların; Dünya kadınlar gününü kutluyorum....Sevgiler!!