Özel Arama

25 Haziran 2010 Cuma

Geleneksel Liseliler Buluşması

Geleneksel liseliler buluşması ;
Canım arkadaşım Hayriyedeydi.Özenli sofrası ve birbirinden lezzetli menüsüyle bize muhteşem bir gün geçirtdi..Tekrar teşekkürler:))
Gelelim menümüzdekilere;
*Paçanga böreği
*Saçaklı puaça
*Yoğurtlu mayonezli tavuk salatası
*Meksika fasülyeli Ekşili salata
*Acı badem
*Yalancı tiramisu
*Mis gibi çay+ dostluk=)
Hepinizi çok seviyorum:)
Mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle!!!

24 Haziran 2010 Perşembe

HOBİ BAHÇEMİZ

Bugün hobi bahçemizden karelerle karşınızdayım..Eşim diyette olduğundan akşamları sadece salata yiyoruz ..Çocuklarada onların seveceği şeyleri yapıyorum:)Hobi bahçemiz'de papatyalarımız ,yeni yeni çıkmaya başlayan biberlerimiz, ve dün büyüdüğünü gördüğüm kabağımız var ..Dün bu resimleri yağmur yağmadan önce çektim yağmur yağdıktan sonra bahçe alt üst oldu ..Yağmurlu havada Erciyese karşı çay keyfimizede diyecek yoktu:)
Şimdilik diyet güzel gidiyor..Hem eşime destek oluyorum , hemde bende kilomu dengelemiş oluyorum... Sevgiler.....

23 Haziran 2010 Çarşamba

FIRINDA PEYNİRLİ YUMURTALI EKMEK

Merhabalar bugün yeni bir tarifle karşınızdayım.Evde Trabzon ekmeği fazla olunca değerlendirmeye karar verdim ..
Hemen tarifime geçiyorum;
Malzemeler;
Trabzon ekmeği
3 yumurta
Beyaz peynir
maydonoz
pul biber
Yapılışı;
Çukur bir kabın içine yumurtalarımızı kırıyoruz.Ardından peynirimizi ve maydonozumuzu pulbiberini ekledikten sonra çırpıyoruz ..Ekmeği alıp üstüne yumurta ve peynirli karışımı sürüyoruz..Ve ısıtılmış fırına koyup pişmesini bekliyoruz.Piştikten sonrada afiyetle yiyoruz..:)Hafif ve lezzetli...

22 Haziran 2010 Salı

Ben Geldim

Ben geldim!!!Uzun zamandır bloguma birşeyler ekleyemiyorum..Pastada yapmıyorum şuaralar .. eşime destek olmak için diyet yapıyorum onunla beraber ,Kızım liseden mevzun olduı lise bitti ; oğlumda yedinci sınıfa geçti.. Çocuklarım heryıl olduğu gibi takdir belgelerini alıp geldiler :) Blogumu 19 mayıstan bu yana çok ihmal ettim.. Başta benim babam ve eşim olmak üzere tüm Babaların babalar gününü kutluyorum..
Cumartesi günü http://www.denedimbiliyorum.com/ Fairy 'den hediyelerim geldi.Fairyi herkese tavsiye ediyorumm ..İnternet üzerinde üye olduğum siteden gelen ilk hediye olunca hemen fotoğrafını çekip paylaşayım sizlerle dedim..Canım arkadaşlarıma ben yokken beni ziyaret eden herkese kucak dolusu sevgiler...
Mutlu birgün geçirmeniz dileğiyle..