
MALZEMELER
4 adet büyük patates 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber, kırmızı biber3 dilim ekmek içi
panesi için:
3 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
3 çorba kaşığı un
1 su bardağı sıvıyağı (kızartmak için)
!Kayseri; pastalar, tatlılar,hamurişleri ,çorbalar, salatalar ve Kayseri mutfağı.. ^Denenmiş ve farklı lezzetlerle aranızdayım^
- denizden gesi bağları">amatör - denizden gesi bağları | izlesene.com
Milföy hamurlarını kenarlarından çekerek biraz inceltin.. İçine bir miktar harçtan koyun ve üçgen şeklinde kapatın. Hazırladığınız üçgenlri hafifçe yağlanmış tepsiye dizin ve üzerlerine çırpılmış yumurta sarısını sürün. Fırında kızarana dek pişirin..... Afiyet olsun.