!Kayseri; pastalar, tatlılar,hamurişleri ,çorbalar, salatalar ve Kayseri mutfağı..
^Denenmiş ve farklı lezzetlerle aranızdayım^
Özel Arama
3 Mart 2009 Salı
FASÜLYE PİLAKİ
MALZEMELER:
1 küçük kase haşlanmış fasülye
2 adet havuç
1 adet patates
1 adet soğan
üzeri için:
maydonoz ve limon
YAPILIŞI:
Akşamdan ıslattığımız fasülyeleri yumuşayana kadar pişiriyoruz.Ayrı bir yerde küp küp doğranmış havuçları ve patatesi pişiriyoruz.Sonra tenceremize soğanımızı doğruyoruz.İçine fasülyeleri ,havuçu, patatesi karıştırıp çok az suyla bir taşım kaynatıyoruz..Soğuk olarak servis yapıyoruz..
-_- AFİYET OLSUN-_-
1 yorum:
ellerine sağlık cnm sevgiler
Yorum Gönder